Lite småpinsamt

Jag och min trogna cykel tog oss iväg till affären utan problem. Men sedan blev det lite pinsamt för mig.. Mataffären har nämligen larm vid både ingången och kassorna. Och när jag gick in i affären började det förstås tjuta och blinka. Och alla stirrade självklart..
jag fick stå där en stund och vänta på att någon i personalen skulle dyka upp. Tillslut kom en tjje, efter vad som kändes en evighet. Fick förklara på knagglig holländska att jag just inte kunde någon holländska. Som tur var så kunde hon engelska riktigt bra! Så fick jag gå en skammen promenad till en avgränsning där jag blev scannad. Fan vad jag var generad! men jag tog det ändå med fattning.

Så varför tjöt larmet för mig då? Jo, tydligen hade jag en lös 'larmlapp' (de där som klistras fast på vissa varor) liggande i ett veck i plånboken. Hur i helvete hamnade den där? Och när fan hamnade den där?!
Det lär jag nog aldrig få reda på..
Hur som helst kunde ju tjejen i personalen konstatera att jag inte tagit något ur butiken och jag kunde fortsätta in i affären.

Ja just det, har ju bakat kakor med!


Gaffelkakor med havre. Mums!

Kommentarer
Postat av: Sakki

haha vilken otur! Hände en liknande sak när jag och min kompis var på stan, han hade köpt en jacka och tagit på den direkt när han köpt den, vi fortsatte vi shoppingrunda ganska länge tills det började pipa när vi gick in i butiker, först brydde vi oss inte för eftersom vi var på väg in och tänkte att det måste blivit något fel, men efter andra gången så upptäckte vi larmet!

2010-11-17 @ 19:28:20
URL: http://sakki.blogg.se/
Postat av: Sakki

larmet i jackan*

2010-11-17 @ 19:28:38
URL: http://sakki.blogg.se/
Postat av: My Beauty Secrets

haha jag har också varit med om de där, fast bättre här i sverige för här kan man språket iallafall :P

2010-11-17 @ 19:30:25
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/
Postat av: evie

Jag använde då mina på jobbet... satt och försökte skriva men jag kunde inte koncentrera mig.. hörde bara alla jävla klackskor smattra i golvet, brus och sus, folk som pratade eller misshandlade sina tangentbord, telefoner som ringde... ahh.. busy life at redaktionen liksom. Öronpropparna var en befrielse och vips hade jag spottat ur mig en acceptabel text!

2010-11-17 @ 20:13:10
URL: http://evieastrom.wordpress.com/
Postat av: Helena

Åh vad goda de ser ut!Ja men då passar det ju bra att göra ljuslykta av dem :) Vad gör du i Belgien? Vill också testa på att bo utomlands!

2010-11-18 @ 21:03:51
URL: http://matresan.blogg.se/
Postat av: Sissi

gott med kakor!

2010-11-20 @ 14:31:47
URL: http://enligtsissi.blogg.se/

Har du något du vill säga?

Ditt namn?
Förgätmigej

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Säg nu vad du har på hjärtat raring!

Trackback