London del 1

Nu ska jag väl äntligen få till ett litet inlägg om Londonresan! Det blir en berättelse i två delar, så att i alla fall någon orkar läsa ordentligt! (Om du bara orkar med en bit av texten så satsa på att läsa om hotellet..)

Vi begav oss iväg i fredags, klockan var väl runt 6.40 och jag hade knappt sovit något innan. Fan vad trött jag var!
Så jag sov större delen av resan mellan Bryssel och London, kan inte påstå att dessa "Eurostar-tåg" var så fantastiska som vissa påstått. Fula grå och bruna färger, trasigt tyg på sätena och alldeles för lite utrymme för benen..

När vi väl kom fram till London käkade vi först lite. Vi stötte ihop med en underbar tant som var väldigt pratsugen. Det blev en trevlig lunch.
Men efter det tog det trevliga slut. Planen var att vi skulle checka in på hotellet och dumpa väskorna där och sedan iväg igen för att turista lite. Men så blev det inte.

Jävla värdelösa skithotell! På riktigt!
Vi kom dit strax innan 13.00 lokal tid. Killen som jobbade (han var ny där) kunde inte hitta vår reservation. Han ringde till någon som meddelade att
  1. Jo, de hade mottagit vår reservation.
  2. Ja, de hade tagit våra pengar.
  3. Ja, de hade av någon anledning avbokat vårt rum.
  4. Nej, de hade inte en tanke på att meddela oss detta, tydligen var det deras policy. Att ta pengarna men inte meddela avbokningen.
Men vi fick besked om att de skulle ordna med ett rum åt oss. Det skulle ta max 10 minuter. Efter tio minuter hade vi inte hört ett skit så Gerd tvingade "receptionisten" att ringa sin chef igen. Jo, de hade fixat ett annat rum. Om vi bara väntade lite till.

Och så höll det på..

Vi väntade i TRE JÄVLA TIMMAR. Inte fick vi något rum. Då beordrade Gerd den tafatte "receptionisten" att ringa chefen och be honom möta oss. Tillslut dök karlen upp, otrevlig som fan. Han hade i alla fall besked. De hade fixat ett rum åt oss i en annan del av London.
Say what?
Vi förklarade att vi valt just deras hotell för att det låg i närheten av en plats vi skulle besöka. Noll förståelse fick vi. Då äntligen fick Gerd nog, på riktigt. Han begärde att få tala med någon ansvarig. Den så kallade chefen ringde upp ett nummer och Gerd fick någon att prata med. Det blev en riktig ordentlig utskällning han serverade personen i andra luren. Men det tog skruv i alla fall. Vi avböjde deras erbjudande och begärde pengarna tillbaka. Om inte annat skulle vi ringa polisen. De lovade att fixa med återbetalningen.

Under tiden Gerd var i telefon hade jag ett litet samtal med några andra gäster. En grupp killar som faktiskt råkade vara från Sverige! Jag hade ju sett dem komma för att snacka med receptionisten emellanåt men jag hade inte registrerat vad det handlade om. Men nu fick jag deras historia:
  1. De hade bokad rum med tre singelbäddar men fått ett rum med dubbelsäng+ extrabädd.
  2. I sagda rum fanns bara två handdukar. De bad om en tredje handduk.
  3. De fick en blöt, smutsig handduk av receptionisten
  4. Duschen hade bara jättevarmt vatten
Uppenbarligen var den skitdåliga servicen där inte bara riktad mot mig och Gerd. Helt seriöst? Vem ger en gäst en blöt och skitig handduk?!

Så jag och Gerd fick bege oss iväg och leta upp ett lämpligt hotell på egen hand.
Behöver jag säg att det inte blev något turistande? Är väldigt glad att vi inte förhandsbokade biljetter till "Madame Tussauds"!


Ska ni till London så undvik för allt i världen att boka rum hos "London Grove Hotel", "Golden Strand Hotel", "Royal Guest House" och "Royal Guest House 2"!

Kommentarer
Postat av: linaa vikken pina

Men wow vilken sevice katastrof juh=O Nu vill jag ju bara hlöra om resten av resan redan nu.. hihi.Ja du ingen höjdare med rensning av datorn på denna... den e så fullsmockad:( ja jag gillar att fota haha. men mycke skit med.

2010-11-23 @ 17:50:50
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: Sakki

nej fyfan va dåligt! Blir så irriterad på sånt!sv: ja men verkligen, det handlar ingenting om stämningen längre typ, det är bara "jag vill ha det, jag vill ha det" och "jag ska ge finaste och bästa presenten" osv. Och all jävla reklam! "årets julklapp" "Julklappstips, bilbanan du inte kan vara utan" osv osv.. ååh, visst är det kul att shoppa julklappar o så, men det är bara en enda stor tävling känns det som!

2010-11-23 @ 18:58:49
URL: http://sakki.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: Japp. =)

Jag vill också åka till london nån gång....:P

2010-11-23 @ 19:33:21
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: evie

Jaa, det är ju jul-temat! :DSka ta och läsa det här inlägget när jag orkar sen förresten, bihålorna dunkar just nu och jag är tröööött!

2010-11-23 @ 20:28:26
URL: http://evieastrom.wordpress.com/
Postat av: My Beauty Secrets

åh vad trkig när hotellet rånglar sådär :(

2010-11-23 @ 20:30:15
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/
Postat av: Daniel

Suck & stön får sån usel service, ska då inte bo på dom hotellen!!!

2010-11-23 @ 22:45:33
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: FINI

sv: vad bra då! jaa det e gött att gadda sig, men det gjorde denna gången.

2010-11-24 @ 10:22:52
URL: http://fini.blogg.se/

Har du något du vill säga?

Ditt namn?
Förgätmigej

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Säg nu vad du har på hjärtat raring!

Trackback