Man bites dog + Evil Dead II

Det blev två filmer sedda ikväll. Den första, Man bites dog (1992), är en franskspråkig film från Belgien. Det är en fejkad dokumentär i svartvitt om en seriemördares vardag och "yrke". Klart sevärd om man vill kolla på något lite annorlunda. Dock skulle det räckt med en kortfilm. Denna är lite över 90 minuter och i mitt tycke hade historien vunnit på att kortas ned en timme..

Den andra filmen vi såg var Evil Dead II: Dead by dawn (1987). Har faktiskt bara sett ettan och trean, som inte alls verkar passa i samma trilogi. Man skulle ju kunna säga att tvåan var den felande länken. För den första filmen, Evil Dead (1981) var en typisk 80-talsskräckis medan den tredje, Evild Dead: Army of Darkness (1992), är hur utflippad som helst.. Tvåan liknar nog sin efterföljare mer än sin föregångare, den är ganska rolig och inte ett dugg skrämmande..


Kommentarer
Postat av: Julia

Även om filmerna har några år på nacken blir jag ändå skitskrajj när jag se trailern! Kanske borde hålla mig till något så barnvänligt&lamt som twilight..

Ha det bra! :)

2010-11-15 @ 19:09:27
URL: http://juliafeliciaandersson.blogg.se/

Har du något du vill säga?

Ditt namn?
Förgätmigej

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Säg nu vad du har på hjärtat raring!

Trackback