Va, ingen julmust!?

Är nyss hemkommen från ett besök på IKEA tillsammans med en kurskamrat. Vi hade det trevligt, som vi brukar men jag råkade ut för en stooooor besvikelse. INGEN JULMUST! De hade flaskor med julmust tidigare så jag tänkte passa på att köpa några. Men icke! Inte en enda liten flarra hittade jag, fast jag verkligen letade.


Sedan letade jag efter en lampsladd, en sådan där med hållare för glödlampor med liten sockel i ena änden och en vanlig stickkontakt i den andra. Men inte då! Bara för stora socklar. BESVIKEN.
Varför jag är på jakt efter en sådan sladd? jo, tydligen fick jag inte med en av sladdarna till mina adventsstjärnor när jag köpte dem (i Sverige förra julen). Men vad typiskt!
Ja visst ja, skulle ju ha köpt en skarvsladd också. Oj, glömde visst det. För självkart når inte julgransljusen ända fram till elkontakten..

Äsch, det här med julen alltså.. Verkar vara svårt att komma i rätt stämning! Speciellt som att regnet bara öser ner här. Det blir nog en blöt jul i år..

Kommentarer
Postat av: ELI

Bra att du börjar känna dig bättre! :)Ja här är det full snöstorm just nu! Uschusch, tror det är runt 12 minus ute också. Oj, regn? det gillas inte!

2010-12-16 @ 17:30:51
URL: http://meullerphoto.blogg.se/
Postat av: evie

Ah men vad typiskt... julmusten har väl gått åt. Synd att det väger lite annars hade jag kunnat skicka en flaska... fast tullen kanske blir misstänksam om paketet kluckar? :p

2010-12-16 @ 17:50:01
URL: http://evieastrom.wordpress.com/
Postat av: linaa vikken pina

Helsingborg va bra, finns mer att läsa i bloggen!

2010-12-17 @ 16:05:48
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: linaa vikken pina

jag har sakna alla mina blogg vänner jag med.

Hur har du de?

surt med julmusten. kan man inte skicka från swe?

2010-12-17 @ 17:16:34
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: linaa vikken pina

jag skickar om du betalar frakt;)

2010-12-17 @ 17:40:12
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Har du något du vill säga?

Ditt namn?
Förgätmigej

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Säg nu vad du har på hjärtat raring!

Trackback